Menu

De bieren van Brouwerij Kees!

Brouwerij Kees!

Al vanaf het moment dat Kees Bubberman nog bij Emelisse hoofdbrouwer was sieren zijn bieren al onze schappen. Op het moment dat hij besloot om voor zichzelf een brouwerij te gaan beginnen waren we de eerste om dit van harte toe te juichen. 

Samen met Kees hebben we zijn bieren in Nederland een mooie opstap gegeven om het merk op de kaart te zetten. Sinds de lancering van zijn eerste bier is de vraag en naar zijn bieren explosief toegenomen.

Naast verkooppunt van de zijn bieren werken we ook regelmatig samen met diverse projectjes. Denk hierbij aan het regelen van mooie fusten bier voor de maandelijkse Pop-Up taproom of het regelen van prachtige rumvanten van de ''Tres Hombres''

Het assortiment

Brouwerij Kees staat bekend om zijn hang naar Engelse bierstijlen, denk hierbij aan: Imperial Stout, Barley wine, IPA, Pale Ale. Naast zijn reguliere meesterwerken creeert hij ook regelmatig diverse soorten vat gerijpte bieren. Deze bieren worden in zeer beperkte oplage op de markt gezet en zijn, door de rijping op gebruikte whisky, wijn of rum vaten, zeer vol van smaak.