Menu

De opzet van het Bierabonnement

Na vele vragen van klanten en vanuit Brouwerij Kees! zijn we gaan nadenken over een selectie van bieren die maandelijks voldoet aan de volgende eisen:

- Verrassende stijlen

- Passend bij het seizoen

- Bijzondere verhalen

- Indien mogelijk vers en zeer beperkt verkrijgbaar 

Hoe werkt het?

Maandelijks rond de 1e van de maand gaat er een mail en een bericht op Facebook de deur uit om aan te geven dat het bierabonnement voor die maand weer klaar staat om opgehaald te worden. 

Dit abonnement is vanaf dat moment weer op te halen in de winkel, of via de post te versturen. Voor het versturen worden er verzendkosten gerekend.

U doet per maand mee met het abonnement, dit houdt in dat u per maand kunt opzeggen of overslaan. Belangrijk is wel om het ons te melden zodat we andere liefhebbers blij kunnen maken met uw pakket. 

Wat kan ik verwachten?

Het Bierabonnement wordt elke maand weer met zorg samengesteld door Jasper. Hij selecteert met grote zorg de meest aantrekkelijke bieren die op dat moment verkrijgbaar zijn. De selectie bestaat uit 12 verschillende bieren die aangevuld wordt met een smaakomschrijving. 

Om u een indruk te geven van welke brouwers u bieren kunt verwachten hebben we er hier een aantal opgezet, deze brouwers hebben in de afgelopen periode het bierabonnement gesierd: Brouwerij Kees!, Lervig, Bevog, Dupont, 3 Fonteinen, Budel Ship, Sori brewing, Jopen, Edge brewing, Tempest, Kernel en nog velen meer!

Wat kost het?

De kosten voor deze prachtige maandelijkse selectie zijn: € 34.99

Voor verzending wordt er binnen Nederland € 6.95 gerekend. 

Hoe kan ik mee doen?

Meedoen aan dit abonnement gaat in overleg met de slijters. Dit in verband met de beperkte hoeveelheid abonnementen die we kunnen produceren. 

U kunt ook eenmalig het abonnement uitproberen om te oriënteren of dit iets voor u is. 

Contact gegevens  Of via Facebook