Vanaf € 85,- Gratis verzending binnen Nederland!

Drukte bij PostNL zorgt voor mogelijk langere verzendtijd

Verzenden en retourneren

Verzending van uw pakket

Verzendkosten

Standaard verzendkosten zijn € 7,50 en boven de € 85,- wordt uw bestelling gratis bezorgd. Verzendkosten zijn afhankelijk van het land van ontvangst. Binnen Nederland hebben wij een vast tarief, ongeacht de grootte van de bestelling.

Levertijd

Pakketten worden binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking. Elke bestelling die voor 16.00 uur gedaan wordt gaat diezelfde dag nog op de post. Als u de voorkeur geeft aan verzekerde verzending, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Bezorgopties

Wij verzenden standaard met de opties 'bezorging alleen op huisadres' en 'handtekening bij ontvangst'. Dat betekend dat de bestelling alleen bij uw huishouden afgegeven mag worden, niet bij de buren. Als u niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen zal deze worden afgegeven op het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Het is ook mogelijk om uw pakket te laten bezorgen bij een PostNL servicepunt, neem hiervoor contact op met via de mail (info@acedrinks.nl) of telefoon/whatsapp (+31(6) 86810180).

Sinds 2022 wordt er standaard een 18+ leeftijdscheck aan de deur gedaan.

Het is ook mogelijk om na een bestelling de producten op te halen in onze winkel, dat is uiteraard kosteloos. Gebruik daarvoor de optie 'afhalen in de winkel'.

Wij verpakken uw bestelling met de uiterste zorg voor veiligheid, en proberen dat zo economisch en milieubewust te doen door het gebruik van biologisch afbreekbaar vulmateriaal, of hergebruikt karton.

Retourneren / herroepingsrecht

Retourzendingen worden altijd in overleg met onze slijters geaccepteerd. U behoudt zich het recht om artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, mits het product en verpakking van het desbetreffende product in originele staat verkeerd. Na het aanmelden van uw retour binnen 14 dagen na ontvangst via info@acedrinks.nl, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het artikel daadwerkelijk aan ons te retourneren. Door u maximale informatie te bieden over onze producten en levertijd willen wij retouren zien te verkomen aangezien die kosten met zich meebrengen en een last op de bezorgservice en daarmee ook het milieu leggen.

Ontbreekt er iets aan uw product of is de inhoud niet meer goed (geïnfecteerd bier of slechte wijn bijvoorbeeld) neemt u dan contact met ons op.

Mocht er onverhoopt wel sprake zijn van een retour zending dan zal dit eerst in overleg moeten gedaan worden met de slijters binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Deze zijn bereikbaar via ons mail adres: info@acedrinks.nl Telefoonnummer: 0118-465781 of Facebook pagina Acedrinks.
Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, vergoeden wij naast de geretourneerde artikelen ook de verzendkosten van uw bestelling.

Uitzonderingen op retoureneren

Uitzondering op het retourneren (herroepingsrecht) zijn:

  1. Het product/producten is duidelijk voor u gepersonalliseerd
  2. Het product aantal is specifiek voor u besteld.

 

< Terug naar Klantenservice

Filters toepassen