Verzenden en retourneren

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking. Als u de voorkeur geeft aan verzekerde verzending, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen. voor vervoerskosten betaald u altijd een vast tarief ongeacht de grote van de bestelling. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourneren

Retourzendingen worden altijd in overleg met onze slijters geaccepteerd. U behoud zich het recht om artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, mits het product en verpakking van het desbetreffende product in originele staat verkeerd. Verzendkosten voor retourzendingen worden niet vergoed. Door u maximale informatie te bieden over onze producten willen wij retouren tegengaan. Ontbreekt er iets aan uw product of is de inhoud niet meer goed (geïnfecteerd bier of slechte wijn bijvoorbeeld) neemt u dan contact met ons op.

Mocht er onverhoop wel spraken zijn van een retour zending dan zal dit eerst in overleg moeten gedaan worden met de slijters. Deze zijn bereikbaar via ons mail adres: info@slijterijpaauwenburg.nl Telefoonnummer: 0118-465781 of Facebook pagina Acedrinks.

< Terug naar Klantenservice

Filters toepassen

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken. Ben je dat?