Vanaf € 75,- Gratis verzending binnen Nederland!

Verzenden en retourneren

Verzending van uw pakket

Pakketten worden binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking. Elke bestelling die voor 16.00 uur gedaan wordt gaat diezelfde dag nog op de post. Als u de voorkeur geeft aan verzekerde verzending, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het land van ontvangst. Binnen Nederland hebben wij een vast tarief, ongeacht de grootte van de bestelling. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Ook verzenden wij standaard met de opties 'bezorging alleen op huisadres' en 'handtekening bij ontvangst'. Dat betekend dat de bestelling alleen bij uw huishouden afgegeven mag worden, niet bij de buren. Als u niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen zal deze worden afgegeven op het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Het is ook mogelijk om na een bestelling de producten op te halen in onze winkel. Hiervoor betaald u uiteraard geen verzendkosten. Gebruik daarvoor de optie 'afhalen in de winkel'. Deze optie verschijnt op pagina 3 van het afrekenproces.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourneren / herroepingsrecht

Retourzendingen worden altijd in overleg met onze slijters geaccepteerd. U behoudt zich het recht om artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, mits het product en verpakking van het desbetreffende product in originele staat verkeerd. Na het aanmelden van uw retour binnen 14 dagen na ontvangst via info@acedrinks.nl, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het artikel daadwerkelijk aan ons te retourneren. Verzendkosten voor retourzendingen worden niet vergoed. Door u maximale informatie te bieden over onze producten willen wij retouren tegengaan. Ontbreekt er iets aan uw product of is de inhoud niet meer goed (geïnfecteerd bier of slechte wijn bijvoorbeeld) neemt u dan contact met ons op.

Mocht er onverhoopt wel sprake zijn van een retour zending dan zal dit eerst in overleg moeten gedaan worden met de slijters binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Deze zijn bereikbaar via ons mail adres: info@acedrinks.nl Telefoonnummer: 0118-465781 of Facebook pagina Acedrinks.
Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, vergoeden wij naast de geretourneerde artikelen ook de verzendkosten van uw bestelling.

Uitzonderingen op retoureneren

Uitzondering op het retourneren (herroepingsrecht) zijn:

  1. Het product/producten is duidelijk voor u gepersonalliseerd
  2. Het product aantal is specifiek voor u besteld.

 

< Terug naar Klantenservice

Filters toepassen

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken. Ben je dat?