Verzenden en retourneren

Verzending van uw pakket

Verzendkosten

Standaard verzendkosten zijn € 7,95 en boven de € 95,- wordt uw bestelling gratis bezorgd. Verzendkosten zijn afhankelijk van het land van ontvangst. Binnen Nederland hebben wij een vast tarief, ongeacht de grootte van de bestelling.

Levertijd

Pakketten worden binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking. Elke bestelling die voor 16.00 uur gedaan wordt gaat diezelfde dag nog op de post. Als u de voorkeur geeft aan verzekerde verzending, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Bezorgopties

Wij verzenden standaard met 18+ leeftijdscheck aan de deur. 

Het is ook mogelijk om uw pakket te laten bezorgen bij een PostNL servicepunt, neem hiervoor contact op met via de mail (info@acedrinks.nl) of telefoon/whatsapp (+31(6) 86810180).

Het is ook mogelijk om na een bestelling de producten op te halen in onze winkel, dat is uiteraard kosteloos. Gebruik daarvoor de optie 'afhalen in de winkel'.

Wij verpakken uw bestelling met de uiterste zorg voor veiligheid, en proberen dat zo economisch en milieubewust te doen door het gebruik van biologisch afbreekbaar vulmateriaal, of hergebruikt karton.

 

Retourneren / herroepingsrecht

U behoudt zich het recht om artikelen binnen 14 dagen retour te sturen, mits het product en eventuele verpakking behorende bij het product in originele staat verkeerd. Neem daarvoor contact op met ons via de mail of telefoon. U kunt ook het pakket weigeren aan de deur, dan komt deze automatisch retour. Na het aanmelden van uw retour heeft u nog 14 dagen de tijd het artikel daadwerkelijk aan ons te retourneren. Wij kunnen een retourlabel aanleveren maar u kunt het ook zelf met de post opsturen.

Door u maximale informatie te bieden over onze producten en levertijd willen wij retouren zien te verkomen. 

Wanneer u verzendkosten heeft betaald krijgt u deze bij een retour ook terugbetaald.

Let op, het retoursturen van een product is niet gratis! De kosten voor een retour bedragen € 7,50. Deze worden verrekend met het terug te betalen bedrag. Alleen wanneer wij tekort zijn gekomen zullen wij ook de retourkosten betalen.

Ook wanneer uw product niet wordt afgehaald bij uw lokale PostNL servicepunt, en retourgestuurd wordt na 7-10 dagen, worden er retourkosten gemaakt en dus ook in rekening gebracht.

Ontbreekt er iets aan uw product of is de inhoud niet meer goed (geïnfecteerd bier of slechte wijn bijvoorbeeld) neemt u dan contact met ons op.

info@acedrinks.nl Telefoonnummer: +31686810180 of Facebook pagina Acedrinks.
 

Uitzonderingen op retourbeleid

Uitzondering op het retourneren (herroepingsrecht) zijn:

- Het product/producten is duidelijk voor u gepersonalliseerd

- Het product aantal is specifiek voor u besteld.

Wanneer uw bestelling voldoet aan één of beide van de bovengenoemde uitzonderingen, heeft u geen recht op retour en restitutie.

 

In het kort:

- Artikelen kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. U heeft recht op volledige restitutie, ook van eventuele verzendkosten. 

- U bent verplicht de retourkosten te betalen. Deze zijn € 7,50 en worden verrekend met het terug te storten bedrag.

Dit geldt voor zelf retour gestuurde- en automatisch geretourneerde bestellingen.

< Terug naar Klantenservice

Filters toepassen