Menu

Over Ace drinks

Wie zijn wij?

Ace drinks is het online verkooppunt van Slijterij Paauwenburg.

Sinds de oprichting van onze slijterij streven wij ernaar om de mooiste, kwalitatief hoge dranken in de schappen te hebben. Van bier tot jenever en van whisky tot wijn.

Slijten is voor ons een ( uit de hand gelopen ) hobby, wij hechten dan ook enorm veel waarde aan de origine, de achtergrond en de kwaliteit van onze producten, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen informeren en adviseren. Wij streven er naar dat u onze winkel met meer informatie en een glimlach verlaat.

Slijterij Paauwenburg is een volledig onafhankelijke slijterij, dit houdt in dat wij alle vrijheid hebben om onze producten persoonlijk uit te zoeken voor ons brede assortiment, en dat ook graag doen.

Om de passie van het slijten over te brengen via een webshop is een enorme uitdaging, maar we hopen u de service te kunnen bieden die u van ons gewend bent, alleen dan online.

Het team

Ons team bestaat uit een kleine groep slijters die verslaafd zijn aan hun vak, en hun passie en kennis graag met u delen.

Joanne Vader

Al vanaf het begin is Joanne verantwoordelijk voor het samenstellen van ons wijn en port assortiment. 
Door haar opleiding als Vinoloog heeft ze de kennis en kunde in huis om de beste producten qua prijs en kwaliteit te selecteren, om zo een assortiment vól pareltjes te creëren.
Buitenom Joanne haar voorliefde voor Wijn en port is ze ook zeer kundig op het gebied van Rum, Likeuren en Jenever. 

Jasper van Bemmel

Sinds 2016 is Jasper bij ons als slijter van start gegaan. Door zijn grote kennis van bieren en een behaald bier brevet heeft Jasper de kennis in huis om ons grote assortiment goed te voorzien van nieuwe en bijzondere bieren. Naast bieren verzorgd Jasper ook onze whisky en cognac tak.